divendres, 23 d’agost del 2013

PROGRAMACIÓ SETEMBRE 2013

Programació setembre 2013

Divendres 6 de setembre, a les 20.30h
Concert amb BULMA (Folk Pop)

Bulma són un grup del Garraf i ens vindran a presentar el seu nou disc, “Petons de peix”,  aquest disc està carregat de cançons costumistes, melancòliques, no urbanes... Així es descriuen, quan la millor definició de Bulma, sense posar etiquetes, és la seva mateixa música. És com descriure un tacte, una olor o un plat que no pots jutjar fins que no l’has tastat.
Entrada socis 3€ simpatitzants 5€ 

Diumenge 15 setembre, a les 18.30h
Cinema al centre amb "TO ROME WITH LOVE "
Dirigida per WOODY ALLEN l’any 2012 (V.O.S.E)
Entrada lliure
 
Dimarts 17 setembre, a les 21.30h
Cicle de Documental Musical amb "David Bowie and the story of Ziggy Stardust", de James Hale (2012). 60 minuts.

El 1972, un artista talentós, correcte i ben pentinat, però sense gaire sort, anomenat David Bowie, va aparèixer davant els ulls del món transformat en un extravagant alienígena andrògin que cantava a l'hedonisme amb una combinació de rock grandiloquent i teatralitat. Ningú havia vist mai res igual i res va tornar a ser igual. El disc que contenia aquesta música, "The rise and fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars" encarna com cap altre el glam rock, i la influència posterior de tot aquell concepte és inmesurable: Pulp, els New Romantics o Lady Gaga són, en molta part, fills de Ziggy Stardust. El documental, produït per la BBC i narrat per Jarvis Cocker, explica la gestació, explosió i llegat del que molts consideren el millor disc de David Bowie, i un dels millors de la història.
Entrada lliure

Divendres 20 setembre, a les 20.30h
Concert amb IZÄ (Flamenc Pop)

Izä és un nou projecte que neix amb la necessitat d’expressar una nova forma de veure la música. Després de molt temps treballant en diferents estils, Izä aposta per la fusió d’una manera molt personal, donant com a resultat el seu nou disc “Ya lo veremos” que ens presentarà en directe al Centre.

Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €

Divendres 27 setembre, a les 20.00h
Presentació del llibre "EL SOROLL DESPRÉS DE KEROUAC" de JOSEP FORTUNY

Amb la presència de l’autor del llibre Josep Fortuny, de Joan Ramon Riera editor i d’Àlex Gómez-Font crític. “El soroll després de Kerouac” podria ser el poemari de l’ELECTRICA DHARMA, el recull de lletres, versos i textos de carpetes. Però és més, és el recull de 30 i tants anys revisitats novament pel poeta, són també textos inèdits, són les il•lustracions de na Liliana, és una escala d'emocions, de la tendresa a la ràbia, de l'amor a l'enyor. És en definitiva el reflex de l'esperit del poeta, en Josep, el qual es remou, sempre inquiet, i resisteix front aquest temps de monstruositats.
Al final de la presentació hi haurà una petita actuació musical a càrrec de Josep Fortuny (veu i percussió) i Joan Fortuny (saxo)
Entrada lliure


Dissabte 28 setembre
CICLE VEÏNS presenta PASSAT I PRESENT DE LA CULTURA OCCITANA.
“Qui més qui menys, tothom ha sentit parlar d'Occitània, però on és i què és Occitània? Què hi tenen a veure la Vall d'Aran, els trobadors, el Massís Central, el Llemosí, el vi de Bordeus, el Provençal, els Càtars, Mistral?
20.00h Xerrada amb l'historiador JORDI FERNANDEZ CUADRENCH sobre passat i present de la cultura occitana.
20.30h Concert amb MIRABÈL (música tradicional occitana)
En la segona edició del Cicle Veïns volem apropar-nos a la cultura occitana. Per això comptarem amb el grup Mirabèl, que ens oferirà un viatge musical pel país d’òc, on sentirem la llengua i coneixerem una mica  de la historia i de l’actualitat d’Occitània.
“Mirabèl presenta aqueste còp un espectacle divulgatiu mes en scena, ont lo repertòri de cançons s'acompanha de projeccions d'imatges”

Entrada socis 3 €, simpatitzants 5 €




ESPAI  EXPRESSIONS

Exposició “Catalunya, terra d'Ateneus”, l'exposició sobre el paper dels ateneus al llarg de la seva història

La mostra que promou la FAC ( Federació d'Ateneus de Catalunya) es podrà veure al Museu Thermàlia fins el 11 setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada