dilluns, 23 de desembre del 2013

Presentació TACA'M 26, Concurs de teatre amateur de Caldes de Montbui, el diumenge 26 a les 12.00h


En aquesta ocasió, hi haurà 8 actuacions ininterrompudes dels grups finalistes seleccionats. Enguany, 2 de les 8 representacions vindran de València. El grup Lletraferits i Comediants de Gandia obrirà el concurs el pròxim diumenge 2 de febrer amb l'obraL'Últim Rei d'Ignasi Moreno. L'altre grup, Stress de Quatre, d'Alabat de Sorells, trepitjarà l'escenari calderí el 23 de febrer amb la representació de Sobra el griego, una obra de producció pròpia.

Una altra de les novetats d'enguany és el predomini de la comèdia, ja que se n’oferiran 5 funcions.

Al llarg de les pròximes setmanes, els incondicionals del Taca’m es retrobaran amb grups ja veterans al concurs, com els Nyoca de l'Ametlla del Vallès, amb Hem de purgar el tete, o la companyia Qullonaka de Terrassa, amb Sota la manta, i R.I.P de la Kamama de Calafell. El clàssic del teatre català l'aportarà Pierrot Teatre de Centelles amb Maria Rosa d'Àngel Guimerà. Per últim, tancarà la temporada Teatrendeu de Sant Andreu de la Barca, amb l'obraSexes de Xavier Bertran.

Les actuacions es faran a la sala Stage, Escola d'Arts Escèniques de Caldes, i tindran lloc els diumenges a les 18 h, excepte en la darrera funció del concurs que serà dissabte a les 21 h.

El públic continuarà exercint de jurat popular del concurs i donarà lloc a una de les dotze categories dels premis del certamen. El nombre total de guardons establerts és de 26.

La cloenda del Taca’m 2014 tindrà lloc poques setmanes després de la finalització de totes les representacions en un sopar i entrega de premis a Caldes de Montbui.
  

Entrada lliure
Lloc: Local social de la Coop 70.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada